The Village Україна збирає події вівторка, 13 серпня, які варто відвідати.

Kino Kyiv: українські фільми на ЮБК

Kino Kyiv – серія вечорів, присвячених українському кіно та його творцям. Двічі на місяць на ЮБК переглядатимуть українські стрічки, які отримали національне і світове визнання. Цього вівторка показуватимуть «Тіні незабутих предків». Спеціальними гостями стануть режисер фільму Любомир Левицький та кіносценарист Андрекс Селіванов.

Тіні незабутих предків – трейлер (2013)

Коли

19:00-23:00

де

ЮБК, Труханів острів

скільки

100 гривень онлайн, 150 гривень в день заходу


Лекція про мистецтво і взаємодію «Неочевидна партисипація»

У Сквері київських інтелігентів влаштовують лекцію про мистецтво і взаємодію, яку проведе мистецтвознавиця і працівниця Кмитівського музею радянського мистецтва Женя Моляр. Вона розповість, як художники використовують публічний простір, які методи вони застосовують і чому це працює.


Коли

19:00-21:00

Де

вулиця Гончара, 4

Вхід вільний


Джаз на терасі «Всі. Свої»

Ввечері на сцені тераси «Всі. Свої» виступатиме джазмен Олексій Коган з квінтетом Jazz in Kiev Band та вокалісткою Лаурою Марті.


Коли

20:00-22:00

Де

вулиця Десятинна, 12

скільки

від 350 гривень


Найкращі твори Ціммера у Національній філармонії

У Національній філармонії звучатиме музика з кінофільмів, яку створив голлівудський композитор Ганс Ціммер.  На концерті гратимуть саундтреки до стрічок «Пірати Карибського моря», «Код да Вінчі», «Король лев», «Скеля», «Гладіатор», «Король Артур», «Початок» у виконанні Національного академічного духового оркестру.


Коли

19:00-21:00

Де

вулиця Володимирський узвіз, 2

скільки

від 200 гривень


Обкладинка: Анна Шакун для The Village Україна