The Village Україна збирає події середи, 14 серпня, які варто відвідати.

ранкова вечірка у «Палаці культури «Куренівка»

Перша ранкова вечірка у «Палаці культури «Куренівка». «Особливий надпотужний ранковий музичний коктейль з інгредієнтів з усіх куточків світу для вас готує Ro Rusakov. Наші сонні організми заряджатиме Kurenivka bar (sorry, no alcohol this time!)» – розповідають організатори.


Коли

07:00-09:00

Де

вулиця Костянтинівська, 73

вхід вільний


Церемонія какао

Церемонія какао від Call me Cacao відбудеться на подільському Нижньому Валу, на мяких карпатських ліжниках, при світлі свічок. Для участі треба попередньо зареєструватися.
У програмі зустрічі: смакування напою, приготованого за особливим рецептом із перетертих какао-бобів; звукова медитація: музика співучої чаші, звуки природи, автентична українська пісня; розмова про історію какао.


Коли

20:00

Де

вулиця Нижній Вал, 35

Скільки

400 гривень


Документальні стрічки Сергія Буковського в PinchukArtCentre

Сергій Буковський – український кінорежисер, відомий передусім своїми документальними фільмами. Понад десять років працював на Українській студії хронікально-документальних фільмів. У PinchukArtCentre покажуть дві документальні стрічки режисера «Завтра свято» (1987) і «Дах» (1989). Після показу буде обговорення. Місце проведення – 4-й поверх, експозиція «Заборонене зображення». 


Коли

19:00

Де

вулиця Велика Васильківська/Басейна, 1/3-2

вхід вільний


Дегустація ігристого вина наосліп

Гості події не знатимуть, що саме наливають у бокал. «Спробуємо відчути погоду, того самого врожаю та руки, які створили цю конкретну пляшку!» – розповідають організатори. На дегустації будуть 6 ігристих вин, легкі закуски.


Коли

19:30

Де

ЦУМ, 6 поверх

Скільки

600 гривень


Вечірка Тапольського на дебаркадері

Цієї середи діджей Анатолій Тапольський зіграє на дебаркадері на березі Дніпра.

Лайнап вечора: D-White, Lime Kid, Tapolsky.


Коли

19:00-23:00

Де

дебаркадер, вулиця Набережно-Лугова, 4

Скільки