The Village Україна збирає події неділі, 14 липня, які варто відвідати.

Концерт класичної музики на Михайлівській площі

На Михайлівській площі влаштовують музичний марафон. На концерті можна буде почути 500 років розвитку музики – від бароко до джазу від київських музикантів. Гратиме дует арфи скрипки, струнний квартет «Ісландія», Kyiv Mozart Orchestra та тріо піаніста Ігоря Агрича.


Коли

18:00-21:00

Де

Михайлівська площа

вхід вільний


Йога з котами

У «Центрі Кототерапії» на Воздвиженці влаштовують недільну йогу з котиками. Протягом години можна буде вивчити техніки дихання під мурчання котів та медитувати. Усі кошти за йогу підуть на благодійність бездомним котикам, які мешкають у центрі.


Коли

13:00

Де

вулиця Воздвиженська, 14

скільки

300 грн


Лекція у музеї Ханенків

До століття музею Ханенків у ньому влаштовують цикл лекцій про історію музею. Цього разу директорка музею Катерина Чуєва розповість про Миколу Макаренка, який був першим директором. Він повернувся до Києва з Москви з частиною колекції Ханенків і загинув через відмову підписати акт про знесення Золотоверхого монастиря.


Коли

14:00-15:30

Де

вулиця Терещенківська 15-17

скільки

80 грн для дорослих, 40 грн для студентів, 20 грн для пенсіонерів та школярів


Drink & Draw у Izone

Drink & Draw – художня сесія з натурницею чи натурником, напоями та музикою. У неділю влаштовують зустріч нового формату з позами по 1,15 та 30 хвилин. Для участі потрібно зареєструватися за посиланням.


Коли

18:30

Де

вулиця Набережно-Лугова, 8

cкільки

130 грн


Вінілова вечірка на ЮБК

На ЮБК, що на Трухановому острові, влаштовують вінілову вечірку Vinil Vibes. У неділю під час вечірки гратимуть Antai та Dgree.


Коли

18:00-23:00

Де

Труханів острів

Вхід вільний


Остання кураторська екскурсія виставкою Олександра Богомазова в NAMU

У Національному художньому музеї проведуть останню кураторську екскурсію виставкою авангардиста Олександра Богомазова. Завідувачка відділу мистецтва 19 століття Олена Кашуба-Вольвач розповість, як вплинула на художника подорож у Фінляндію, що означала для нього дружина та як київська публіка реагувала на художника.


Коли

14:00-15:30

Де

вулиця Грушевського, 6

скільки

70 грн, 30 грн для студентів, школярів та пенсіонерів


Обкладинка: «Кото-ярмарок»