The Village Україна збирає події понеділка, 15 липня, які варто відвідати.

Лекція про неправильний фемінізм

Ірина Гіль – авторка, що вже кілька років пише про фемінізм та гендерну рівність, проведе лекцію про неправильний фемінізм у dialog hub. На зустрічі в іронічній формі розкаже, де скачати бланки про згоду на секс, як почати заробляти на туристичному бренді країни та як професійно скандалити в фейсбуці.


Коли

19:00

Де

вулиця Володимирська, 43

вхід вільний


Лекція про Північний ренесанс

У «Бурсі живопису» проведуть курс лекцій «Мистецтво Північного Ренесансу», на якому говоритимуть про головних художників Нідерландів, Німеччини та Франції XV-XVI століть.

The Virgin of chancellor Rolin художника Яна ван Ейка 

Курс складається із п’яти лекцій, перша з яких буде присвячена Старонідерландському живопису. Лектором виступає мистецтвознавиця Наталія Рибакова.


Коли

19:00

Де

вулиця Терещенківська, 13

скільки

250 грн


Чаювання у Zebra Lounge Kyiv

«Це чудова можливість спробувати безліч видів чаю і через відчуття смаків, ароматів, післясмаків почати розуміти причинно-наслідковий зв'язок між нашим станом і тим, що ми вживаємо», – кажуть організатори. На зустрічі, окрім чаювання, також розповідатимуть про китайський чай, його властивості, історії, способах заварюванням та інше.


Коли

20:30

Де

вулиця Михайлівська, 22-Б

скільки

150 грн


Розумний сніданок у Veterano Brownie з Володимиром Кадигробом

Щовівторка у Veterano Brownie на Подолі проводять сніданки-зустрічі із людьми, які «надихають та рухають проєкти, бізнеси, місто та країну».

Цього тижня зустріч проведе Володимиром Кадигробом – керівник дизайн-студії «Метод Бюро». Він допомогав розробляти та реалізовувати фандрейзингові кампанії для VoxUkraine, а також міських, культурних та соціальних проєктів, зокрема, для старту Veterano Brownie.


Коли

16 липня, 09:30

Де

вулиця Нижній Вал, 39

вхід вільний