The Village Україна збирає події п’ятниці, 12 липня, які варто відвідати.

Лекція про реконструкцію Валів

Верхній та Нижній Вали є важливими пішохідними та автомобільними маршрутами у Києві. Проте на вулицях немає інклюзивних пішохідних переходів, а старих дерев стає все менше. «Агенти змін» розкажуть, як змінити міський простір вулиць і зробити його зручнішим.


Коли

19:30

Де

Карз-12, Костянтинівська, 73

Вхід вільний


Тренування «ЕБШ»

У спортхабі «ЕБШ» проведуть тренування ексдиректор компанії HBX France Томана Сербонечі. Він є володарем кількох чорних поясів з карате та розробником тренінгу з реслінгу. На тренуванні Томас покаже нові спортивні комплекси та відпрацює нові техніки вправ.


Коли

19:00

Де

вулиця Воздвиженська, 38

скільки

300 гривень


Спеціальні покази ОМКФ-2019

У рамках Одеського міжнародного кінофестивалю у Києві влаштовують спеціальні кінопокази. У п’ятницю показуватимуть стрічку «Варда за Аньєс» про французьку кінорежисерку.


Коли

21:30-23:30

Де

вулиця Велика Васильківська, 72

скільки

80 гривень


Лекція «Ваші права, котики і поліція» у Closer

У Closer проведуть лекцію про те, як поводитися, якщо зупинили правоохоронці з метою обшуку – як відповідати на запитання та уникнути безпідставних звинувачень. Також розповідатимуть про права людини під час затримання згідно з Кримінальним кодексом та Конституцією і про відповідальність за вживання наркотиків.


Коли

19:00

Де

вулиця Нижньоюрківська, 31

Вхід вільний


THP Session: DJ Tree, Matthias на «Лісовому причалі»

На «Лісовому причалі» влаштовують вечірку, головним гостем стане Dj Tree. Також на вечірці гратимуть локальні виконавці Matthias та TripPsy b2b Pūoro. THP Session триватиме до 9 ранку.


Коли

23:55-09:00

Де

вулиця Нижньоюрківська, 31

cкільки

250-350 гривень


Перший міський сніданок

У необістро «Асамблея» влаштовують перший міський сніданок. Протягом дня у закладі пригощатимуть морозивом. Київські сніданки влаштовуватимуть у суботу та неділю. Вхід вільний, але кожен учасник оплачує вартість страв.


Коли

10:00-16:30

Де

вулиця Івана Франка, 25/40

вхід вільний