The Village Україна збирає події вівторка, 25 червня, які варто відвідати.

Вінілова поп-ап крамниця від Zbirka

На першому поверсі бару Zbirka влаштують поп-ап крамничку з вінілом. Там можна буде придбати платівки з музикою, яку вмикають у закладі. Власники обіцяють «максимальну демократію» у цінах. Такі поп-апи будуть влаштовувати двічі на місяць у вівторок.


Коли

11:00-23:00

Де

вулиця Костянтинівська, 21

вхід вільний


Постановки від хореографів Royal Opera House

Сучасні постановки з репертуару Королівського балету від трьох головних хореографів покажуть у Києві. Можна буде побачити запис балету Крістофера Вілдона «У цю золоту годину», поставлений на музику Еціо Боссо.

А також дебютну роботу Сіді Ларбі Шеркауї «Медуза» та прем’єра балету «Графік польотів» у постановці Крістал Пайт.


Коли

20:00

Де

Баттерфляй DeLuxe.

вулиця Антоновича, 50

скільки

від 150 грн


Звукова медитація з котиками

Медитація під звуки тибетських чаш та мурчання котів у «Центрі Кототерапії». «На фізичному рівні сеанс допоможе покращити роботу головного мозку, слух, зір, відновить нервову систему, посилить біополе, розслабить мязи», – обіцяють організатори.

Сеанс триватиме дві години. Провідником звуку буде учениця міжнародної школи «Дух Гімалаїв» Катерина Стукало. Виручені кошти підуть на оплату лікування котів у благодійному фонді »Кото-Ярмарок».


Коли

19:00

Де

вулиця Воздвиженська, 14

скільки

500 гривень


Фінальна екскурсія проєктом «Печера Золотої Троянди»

У Closer проведуть останню кураторську екскурсію виставкою «Печера Золотої Троянди». Це феміністичний художній проєкт, де окрім виставки, організовують перформанси, лекції, читання та зустрічі.

Виставка названа на честь італійського телесеріалу 90-х та розкаже про «класичну проблематику становлення і визнання жіночої (в значенні не-чоловічої) особистості, її емансипації, проблеми набуття нею голосу в просторі Логосу».


Коли

19:30

Де

вулиця Нижньоюрківска, 31

вхід вільний


Обкладинка: Zbirka