The Village Україна збирає події понеділка, 24 червня, які варто відвідати.

Прайд-вечірка у «Хвильовому»

Бар «Хвильовий» влаштовує на знак підтримки «КиївПрайд-2019» понеділкову Pride Party на своєму задньому дворі. «Pride Party – це свято різноманіття, самобутності та єдності. Щоб бути разом, не потрібно бути однаковими, а потрібно бути собою і пишатись своїми відмінностями, поважаючи відмінності інших», – розповідають організатори.

За музику відповідає Kateryna Yatel та обіцяє тому, хто прийде в найкращому образі або з найкращим постером на тему прайду, подарувати значок від Pinat Pins.


Коли

21:30

Де

«Хвильовий», Верхній Вал, 18

Вхід Вільний


Джаз у Маріїнському парку

Концерт французько-іспанського контрабасиста Рено Гарсія-Фонси відбудеться на сцені «Мушля» у Маріїнському парку. Рено Гарсія-Фонс – контрабасист і продюсер, якого називають «Паганіні контрабаса». Він додав пяту струну до інструмента і тим самим відкрив нові можливості виконавської майстерності.

Музикант презентує свій новий альбом La vie devant soi. Разом з Гарсія-Рено гратимуть Девід Венітуччі (акордеон) і Стефан Караччі (вібрафон і перкусія).


Коли

19:30

Де

сцена «Мушля» у Маріїнському парку

Вхід Вільний


Стендап на пляжі

Традиційно чорний гумор на «Підпільному стендапі» Києва. Цього разу жарти лунатимуть на пляжі ЮБК. На вечірці виступатимуть Андрій Щегель, Дядя Женя, Василь Байдак, Сергій Степанисько, Андрій Колмачевський. Ведучий концерту – Свят Загайкевич.


Коли

20:00

Де

Южный Берег Киева, Труханів острів

Скільки