The Village Україна збирає події суботи, 15 червня, які варто відвідати.

Концерт The Chemical Brothers

Електронний гурт The Chemical Brothers повертається в Київ з концертом у Міжнародному виставковому центрі. До цього дует уже виступав у Києві на фестивалі Atlas Weekend 2018 року та в Палаці спорту в 2007-му. На концерті можна буде почути новий альбом гурту – No Geography.


Коли

15 червня, 20:00

Де

Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект, 15

Скільки

від 899 гривень


Виставка Artefact: Art-Bay у Річковому вокзалі

Преставкники українського сучасного арту наповнять своїми роботами Бухта Art Space в Річковому вокзалі. Митці різних напрямків: живопис, скульптура, інсталяції, медіа-арт презентують свої роботи. Одним з центральних арт-об'єктів стане версія просторової композиції «Тунельний синдром» Олександра Мілова, одеського скульптора, який створив легендарну скульптуру «Любов» для Burning Man-2015.


Коли

15 червня, 12:00

Де

Річковий вокзал, Бухта Art Space

Скільки

вхід вільний


Виставка картин в басейні київської міської водолікарні

«У басейні» – персональна виставка художниці Валерії Тарасенко, так звана рефлексія щодо місця дитинства, яке стає другим домом. На виставці представлять графічні роботи, живопис, відеоарт та інсталяції.

«Коли твоя мама працює у басейні і ти маєш право навідуватися туди, коли тільки захочеш, плавати скільки завгодно, сушити волосся у справжньому сушуарі, запрошувати подруг на лимонні тістечка, гуляти з ними по саду тропічних рослин, який просякнутий запахом хлору, – це місце стає точкою відліку, супроводжує особливі життєві події та дає вектор творчому становленню», – розповідає художниця.


Коли

15 червня, 17:00

Де

вулиця Попудренка, 34, «Київська міська курортна бальнеолікарня»

Скільки

вхід вільний


Плогінг на Дніпровській набережній

Плогінг – це пробіжка, що робить місто чистішим. Плогери долатимуть дистанцію 2-4 км по ґрунту, траві, узбіччю та узліссю, щоб зробити занедбану ділянку Дніпровської набережної охайною та придатною для відпочинку. З собою треба мати спортивне взуття, зручний для бігу одяг і водичку.

Учасники отримають на місці сміттєві пакети, рукавички, фірмову футболку плогера та фото зі сміттям на фоні Дніпра спеціально для Instagram.


Коли

15 червня, 11:00

Скільки

участь безкоштовна