The Village Україна збирає події п'ятниці, 14 червня, які варто відвідати.

Виставка «Олег Голосій. Живопис нон-стоп»

Олег Голосій – ключова фігура «нової хвилі» 80-90-х років та один із найяскравіших українських митців. До експозиції виставки «Олег Голосій. Живопис нон-стоп» увійдуть близько 70 полотен, 50 графічних творів, 40 фотографій, архівні матеріали з 20 музейних та приватних збірок України.

Проєкт також охоплює лекції, авторські екскурсії, дискусії та освітню програму «Факультатив» для студентів старших курсів вищих навчальних закладів, молодих науковців, яких цікавить сучасна культура та мистецтво.


Коли

13 червня-11 серпня, 11:00-20:00

Де

Мистецький Арсенал, вулиця Лаврська, 12

Скільки

80 гривень


Концерт Cigarettes After Sex

Американський дрім-попгурт Cigarettes After Sex повертається в Україну. Це другий виступ музикантів: торік вони презентували свій дебютний повноформатний альбом. Цього разу в програмі прозвучать також три сингли Crush, Sesame Syrup та Neon Moon, які вийшли у 2018 році.


Коли

14 червня, 19:00

Де

Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

Скільки

980 гривень


Сольний концерт Alyona Alyona у Зеленому театрі

Реперка Аlyona Аlyona почала свою кар’єру восени 2018 року, а вже у квітні випустила перший альбом «Пушка». До нього увійшли 13 пісень, серед них уже відомі «Рибки», «Відчиняй», «Голови». Після виходу дебютної платівки про Alyona Alyona написали на сайті Vogue World, де реперку назвали «найбільш незвичною українською реп-зіркою». Усі квитки на сольник у Києві – продано.


Коли

14 червня, 20:00

Де

Зелений театр, Паркова дорога, 2

Скільки

sold out


Концерт Maruv

Співачка Maruv, яка перемогла у фіналі національного відбору на Євробачення, трек якої зібрав більш як 100 мільйонів переглядів на YouTube, дасть перший сольний концерт у Києві.


Коли

14 червня, 20:00

Де

Stereo Plaza, проспект Лобановського, 119

Скільки

590 гривень


Лекція про неймінг у Bazilik

Тригодинна лекція про неймінг Call me by your name допоможе розібратися з тим, як роблять назви брендам і продуктам. Лекцію проведе копірайтер Fedoriv та кураторка копірайтерського курсу в Bazilik Анна Лісовська. У різні часи вона розробляла назви для кафе та ресторанів, продуктів «Нової пошти» й Metro C&C, промислових компаній, ритейлерів, готелів і консультантів.


Коли

14 червня, 19:00

Де

Bazilik, вулиця Воздвиженська, 54

Скільки

300 гривень, реєстрація