Персонажа Сем'юела Л. Джексона «омолодять» на 25 років за допомогою цифрових технологій у новому фільмі Marvel Studios «Капітан Марвел». Цю інформацію підтвердив президент Marvel Studios Кевін Файґі в інтерв'ю виданню Slash Film.

Персонаж Сем'юела Л. Джексона («Кримінальне чтиво», «Мерзенна вісімка») у фільмі «Месники»

«Сем Джексон саме зараз знімається у нашому фільмі, у якому він протягом усього хронометражу виглядає на 25 років молодше. [...] Тож це буде перший випадок, коли ми використовуємо технології, аби «омолодити» персонажа впродовж усього фільму, а не для окремих сцен», – цитує профільний сайт Файґі.

Файґі має на увазі наступний фільм Marvel Studios – «Капітан Марвел» із лауреаткою «Оскара» Брі Ларсон у головній ролі. Стрічка повинна вийти в прокат у березні 2019 року. Наразі вона не має визначеної дати української прем'єри.

Фото зі зйомок фільму «Капітан Марвел» / Floor8

У 21-му за ліком фільмі кінематографічного всесвіту Marvel Сем'юел Л. Джексон повертається до ролі Ніка Ф'юрі – директора організації «Щ.И.Т.», який збирає команду «Месників». Утім, оскільки події фільму відбуватимуться у 90-ті роки ХХ століття, його зовнішній вигляд вирішили зробити відповідним.

 Цифрові технології для штучного омолодження акторів Marvel Studios використовували і раніше: зокрема, для Роберта Дауні-молодшого у фільмі «Капітан Америка: Велике протистояння», Курта Расселла у сиквелі «Вартових галактики», а також Майкла Дуґласа і Мішель Файфер в останньому на даний момент фільмі студії «Людина-мураха та Оса».

 Студія Disney, що володіє Marvel Studios, залучала подібну технологію для повернення на екран актора Пітера Кушінґа, який загинув задовго до зйомок фільму «Бунтар Один. Зоряні війни. Історія». Рішення викликало суперечливі реакції.

 Понад те, Disney довелося заперечувати, що вони збиралися використати цифрову копію Кері Фішер для дев'ятого епізоду «Зоряних війн».

Обкладинка: B&H Film Distribution