The Village Україна розповідає про кінопрем’єри, варті уваги у липні.

«Людина-мураха та Оса»

Ant-Man and The Wasp

Трейлер фільму «Людина-мураха та Оса»

Повернення найбільшого/найменшого супергероя

Колишній ув’язнений і молодий батько Скотт Ленґ зловживає довірою доктора Хенка Піма, позичаючи його костюм Людини-мурахи, щоб допомогти Капітанові Америці у протистоянні із Залізною людиною. Ленґа садять під домашній арешт, а Пім із донькою змушені ховатися від закону. В усіх, утім, є незакінчені справи: Ленґ у виконанні Пола Радда відновлює зв’язок із донькою, а Майкл Дуґлас та Еванджелін Ліллі намагаються витягнути із квантового виміру дружину і маму Мішель Пфайфер. До чого тут квантовий вимір і «Месники: Війна нескінченності» – пояснювати занадто довго. Що треба знати – це ще один повноцінний вихід Marvel Studios у жанр комедії, супроводжений винахідливими екшн-сценами зі збільшенням і зменшенням усього на екрані.


Прем’єра в Україні: 5 липня

Режисер: Пейтон Рід («Завжди кажи «Так»)

У ролях: Пол Радд («Люблю тебе, чувак»), Майкл Дуґлас («Основний інстинкт»), Еванджелін Ліллі («Хоббіт»)

«Великий злий лис та інші казки…»

Le Grand Méchant Renard et autres contes...

Трейлер мультфільму «Великий злий лис та інші казки…»

Найкращий французький мультфільм року

Новий мультфільм від авторів номінованого на «Оскар» «Ернеста і Селестини». Це історія про життя звірів поруч із сільською місцевістю, виконана у техніці акварельної анімації. Найкращим мультфільмом року «Великого злого лиса» назвали на французькому аналозі «Оскара» – премії «Сезар». Українська прем’єра стрічки відбулася в межах 5-го фестивалю «Чілдрен Кінофест».


Прем’єра в Україні: 5 липня

Режисери: Беньямін Реннер, Патрік Імбер («Ернест і Селестина»)

«Хмарочос»

Scyscraper

Трейлер фільму «Хмарочос»

«Скеля» проти бетону

Вілл Сойєр – ветеран, який повертається з воєнних дій з ампутованою ногою. Нове призначення він знаходить для себе на посаді керівника служби охорони елітного хмарочоса у Гонконзі. Спокійного життя, втім, йому чекати не варто: багатоповерхівку атакують терористи, і зупинити їх, певна річ, може тільки герой Двейна Джонсона. Цього року «Скеля» вже витягнув на собі нові «Джуманджі» та «Ремпейдж» – у «Хмарочосі» ставка також здебільшого на його статус.


Прем’єра в Україні: 12 липня

Режисер: Росон Маршалл Тербер («Ми – Міллери»)

У ролях: Двейн Джонсон («Форсаж»)

«Монстри на канікулах 3»

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation

Трейлер фільму «Монстри на канікулах 3»

Монстри теж люди

Чому монстри лякають дітей? Тому що самі їх бояться. Формулу, яку студія Pixar до ідеалу довела у «Корпорації монстрів», стрічка «Монстри на канікулах» виводить до крайнощів. Граф Дракула відкриває готель для монстрів. Навіщо? Щоб ті могли знайти хоча б одне місце, де можна було перепочити від людей. До третьої частини, втім, навіть цього виявляється недостатньо, і монстри вирушають на відпочинок.


Прем’єра в Україні: 12 липня

Режисер: Геннадій Тартаковський («Зоряні війни: Війни клонів»)

«Таллі»

Tully

Трейлер фільму «Таллі»

Моя прекрасна няня

Марло чекає на третю дитину. У подарунок брат наймає для неї няню, яка доглядатиме за дітьми вночі. «Таллі» – новий фільм сценаристки Діабло Коді, яка отримала «Оскар» за «Джуно». Нову стрічку називають одою материнству, а ще – найкращою демонстрацією акторських здібностей Шарліз Терон. Не губиться на тлі оскароносної акторки Макензі Девіс – її ви можете пам’ятати за роллю хакера у серіалі «Зупинись і гори».


Прем’єра в Україні: 19 липня

Режисер: Джейсон Райтман («Джуно»)

У ролях: Шарліз Терон («Скажений Макс: Дорога люті»), Макензі Девіс («Зупинись і гори»)

«Місія неможлива: Фолаут»

M:I 6 – Mission Impossible

Трейлер фільму «Місія нездійсненна 6»

Том Круз ушосте виконає неможливу місію

Місія настільки неможлива, що Том Круз вирішив виконати її вшосте. До 2018 року франчайз, із яким встигли попрацювати Браян Де Пальма, Джей Джей Абрамс і Бред Берд, перетворився на майданчик для експериментів головної зірки над своїм тілом. Якщо у четвертій «Місії» 56-річний Круз без страховки стрибав по хмарочосах, а в п’ятій – виходив із літака під час польоту, то тут він власноруч керує гелікоптером. Суперника Ітану Ханту підібрали відповідного – Супермена Генрі Кавілла.


Прем’єра в Україні: 26 липня

Режисер: Крістофер Маккворі («Джек Річер»)

У ролях: Том Круз («Із широко заплющеними очима»), Генрі Кавілл («Бетмен проти Супермена»), Алек Болдвін («Бітлджус»)

«Спекотні літні ночі»

Hot Summer Nights

Трейлер фільму «Спекотні літні ночі»

Гаряче американське літо

Тімоті Шаламе отримав номінацію на «Оскар» (і порівняння з Леонардо Ді Капріо та Деніелом Дей-Льюїсом) за роль закоханого підлітка у «Назви мене своїм ім’ям». «Спекотні літні ночі» – ще одна історія про кохання і дорослішання із Шаламе у головній ролі. Та замість декорацій Італії – кримінальний американський півострів Кейп-Код. Відповідає за проект компанія A24 – дистриб’ютор хітів «Місячне сяйво» та Ex Machina.


Прем’єра в Україні: 26 липня

Режисер: Елайджа Байнем

У ролях: Тімоті Шаламе («Назви мене своїм ім’ям»), Майка Монро («Гість»), Вільям Фіхтнер («Утеча з в’язниці»)

Обкладинка:  b&h film distribution