Виробник інженерної сантехніки Fado у співпраці з нейротехнологічним стартапом Anima запускають спільний проєкт, спрямований на зміцнення емоційного добробуту українців. Щоби ви змогли оцінити власний психоемоційний стан, бренди пропонують спробувати інноваційне нейронаукове тестування за спеціальним промопосиланням. Воно дає можливість безоплатно пройти один тест одному користувачу. 

Для тестування потрібно 10–15 хвилин вільного часу, наявність ноутбука або персонального комп’ютера з вебкамерою та доступ до інтернету. У процесі вам демонструватимуть зображення різного емоційного забарвлення, а вебкамера фіксуватиме рух сітківки ока й емоційні коливання.

Бренд Fado уже 15 років працює на ринку України й зарекомендував себе як виробник надійної інженерної сантехніки, що є результатом наукових досліджень і технічних вдосконалень. Замовникам, дилерам та інсталяторам Fado гарантує служіння виробів «на роки» й бере на себе відповідальність не тільки за якість, але й за фінальний результат. 

 

Будь-який елемент інженерної системи потребує професійного контролю. І наша нервова система – так само. Адже її вчасна перевірка й профілактика – основа надійної роботи на довгі роки. Тому ми у Fado спільно з українським стартапом Anima ініціювали безпрецедентний проєкт на підтримку емоційного стану українців. Ми розуміємо, як це важливо, особливо сьогодні, коли допомоги потребують не тільки Збройні сили України. Цей спільний проєкт акцентує на тому, що піклуватися про себе і свій внутрішній стан, особливо в наших реаліях, – необхідність, яку варто зробити частиною нашого життя.

 Іван Ніжнік, СМО Fado

ПЕРСОНАЛІЗОВАНИЙ АНАЛІЗ І РЕКОМЕНДАЦІЇ: ЯК ПРАЦЮЄ ТЕСТ ANIMA

Люди схильні як недооцінювати, так і переоцінювати свій психічний стан. Така поведінка може призвести до втрати якості життя, зниження продуктивності або навіть виникнення психічних розладів.

Щоби людина могла фіксувати деструктивні психологічні зміни та запобігати їм, команда Anima скомбінувала технологічні інновації та науку й створила нейронауковий трекер психічного стану. Він поєднує технологію ай-трекінгу з психометричними тестами й аналізує біомаркери уваги, даючи змогу точніше оцінити різні психоемоційні стани: тривогу, депресію та рівень стресу, навіть у ситуаціях, де самооцінка людини може бути ненадійною. 

Anima не просто визначає потенційні проблеми психічного здоров’я, а й пропонує персоналізований аналіз і рекомендації, оскільки розуміє ваші особисті налаштування системи уваги. Так, за результатами тестування ви зможете отримати індивідуальні стратегії для покращення психічного добробуту.

«Інструмент працює як своєрідний термометр для психіки, що попереджає вас про небезпечні тенденції й допомагає обрати найкращі стратегії поведінки задля збереження нормалізованого життя. Ми вдячні компанії Fado за співпрацю. Підтримка українськими підприємцями технологічних інновацій для збереження добробуту є запорукою розвитку країни».

 Роман Гавриш, співзасновник Anima

Пройти тест від Anima безоплатно

  

матеріал підготовлено за підтримки Anima