Hennessy Very Special створили лімітовану серію коньяку на честь ювілею хіп-хоп культури: у 2023 році їй виповнюється 50 років. До створення дизайну колекції доєднався багаторічний друг бренда – талановитий і мультиплатиновий репер Nas. Від початку своєї творчості він постійно згадував Hennessy у своїх текстах і демонстрував у келиху. Цей органічний зв’язок надихнув Hennessy на довгостроковий союз і багаторазову співпрацю.

 

Як зʼявився дизайн особливої серії

Nas – талановитий оповідач із ліричним чуттям, із моменту виходу на сцену він став голосом свого покоління. Репер починав творити хіп-хоп в епоху змін, спостерігаючи дивовижну еволюцію жанру в його найчистіший формат.

Щоби створити для серії особливий дизайн, Hennessy запитали в Nas, що би він сказав хіп-хопу на його 50-й день народження. Репер написав від руки рядки для вшанування минулого, сьогодення та майбутнього його улюбленої культури. Слова поваги стали основою колажу, що поєднав вуличні та студійні знімки з яскравими помаранчевими акцентами графіті. 

Де придбати новинку

Лімітована серія коньяку від Hennessy й Nas ексклюзивно представлена в магазинах Bad Boy, їхні представництва є в Києві, Львові та Дніпрі.

   

Матеріал підготовлено за підтримки Hennessy