29 червня креативна агенція The Tellers Agency проведе перший із серії благодійний вечір сторителінгу, щоби зібрати кошти на проєкт RE:Ukraine Housing від Balbek Bureau. Це ініціатива для забезпечення українських переселенців гідним тимчасовим житлом. Зібрані на заході кошти дозволять 15 сімʼям швидше отримати комфортний і належний прихисток.

Квиток на першу The Tellers Night – це донейт від 500 гривень на RE:Ukraine Housing.

Формат заходу й перші tellers

Перший із серії заходів The Tellers Night прагне допомогти українському суспільству масштабувати людяність, дати увагу й підтримку героям нашого часу та розвивати культуру позитивного впливу й проактивної соціальної відповідальності. Кожен вечір присвячуватимуть окремій ініціативі, яка наблизить Україну до перемоги й відновлення.

Герої у форматі читань або сторітелінгу поділяться моментами з життя, що мали вплив на них, і підштовхнуть слухачів змінювати та створювати власні історії. 

Цього разу tellers вечору будуть Слава Балбек, засновник Balbek Bureau й «Київ Волонтерський», Христина Цукур, засновниця благодійного фонду Onuky, і Ярослав Ажнюк, засновник Spend with Ukraine і Petcube.

 Слава розповість про RE:Ukraine System, війну й «Київ Волонтерський».

 Христина – про зелені яблука, які все змінили, і виклики на Херсонщині.

 Ярослав – про Spend with Ukraine, танці й математику.

«Згадайте той вечір. Вечір історій у поході біля вогнища. Вечір, коли робоча зустріч затягнулася до ночі, бо life changing розмова. Вечір із друзями після важких подій, але з відчуттям, що з такими людьми найкраще попереду. Вечір, що мав вплив, що змінив, переналаштував, поділив на до і після. Ми, у The Tellers Agency, вирішили влаштувати такі вечори українцям і допомогти знову відчути бажання змінювати, створювати, впливати», – говорить Ольга Гринь, креативна продюсерка агенції.

Дізнатися більше про The Tellers Night і придбати квиток-донат можна на

сайті заходу. 

Хочу на The Tellers Night

матеріал підготовлено за підтримки The Tellers Agency