Європейський бренд smart-телевізорів KIVI запустив знижку на модель 55U750NB.  До кінця червня вона коштуватиме 17 999 гривень замість 19 999. Це телевізор із діагоналлю 55 дюймів, мінімалістичним дизайном і завчасно встановленим безплатним контентом. А ще ця модель дає можливість грати у відеоігри навіть без консолі.

Чому геймерам варто звернути увагу на KIVI?

Для геймерів пріоритетними є телевізори з технологіями, які дають чітке, яскраве й деталізоване зображення. KIVI спеціально додає у свої моделі геймерські «фічі», зокрема режими Game Mode та ALLM – Auto Low Latency Mode. Телевізор вмикає їх одразу, коли розпізнає початок гри на консолі. Він приглушує всю фонову активність, що допомагає мінімізувати затримку кадра, тож увесь потенціал Smart TV спрямовується тільки на гру.

Що робити, якщо є Smart TV і немає ігрової консолі?

 грати на платформі AirConsole

Для AirConsole потрібні лише смартфон і телевізор – просто під'єднайте їх один до одного через однойменний додаток. Безплатно можуть грати до 16 гравців одночасно, але в разі купівлі підписки їхня кількість необмежена.

З дітьми можна грати в пазли, бродилки, головоломки, бінго чи квізи. Компанією можна зіграти в футбол чи автоперегони, а ще зняти стрес і розгромити ворожу космічну аркаду своїми космічними кораблями.

Для Android TV на платформі AirConsole доступно понад 90 платних і безоплатних ігор. Вартість повної підписки – від 1,49 долара на місяць. На телевізорах KIVI застосунок передвстановлений одразу, тож грати можна, щойно ви дістанете пристрій із коробки й під'єднаєте його до інтернету.

 Докупити джойстик і грати на Boosteroid

Boosteroid – українська хмарна ігрова платформа, яка дає змогу грати в ігри на телевізорі без додаткових приставок. Бренд KIVI є її офіційним партнером. Там доступні ті самі ігри, у які можна грати з консолі або комп’ютера: Fortnite, CS GO, FIFA, Call of Duty, League of Legends, World of Tanks і багато інших. 

Щоби грати без консолі на телевізорі, можна докупити джойстик. Динамічні сцени моделі від KIVI покращують завдяки сучасним технологіям. Наприклад, технологія MEMC компенсує розриви, створюючи додаткові кадри й усуваючи ривки та неточності зображення. А Ultra Clear і Super Contrast Control додатково опрацюють кожен фрагмент кадру, підвищуючи різкість об'єктів і їхній контраст. Яскравість покращить функція Max Vivid, яка оптимізує зображення, посилюючи його яскравість окремо для кожної ділянки відео.

На Boosteroid можна запускати ігри зі складною графікою, які мали б «тягнути» багато ресурсу, але оскільки сама гра йде на потужному хмарному сервері – гравцеві потрібні тільки телевізор і доступ в інтернет. Вам не потрібно купувати чи завантажувати файл із грою, адже можна грати відразу в додатку Boosteroid. Ціна підписки на платформу – від 7,49 євро на місяць, але KIVI надає своїм користувачам 60 хвилин для безплатної пробної гри, щоб ви могли оцінити переваги сервісу перед купівлею.

 Звантажити ігри з Play Market

Завантажити ігри можна в Google Play Market. Цікаві, як правило, платні, але можна знайти хороші безплатні варіанти, щоб відволіктися на вечір. Для більшості ігор, як і з AirConsole, потрібно під'єднати смартфон і використовувати його як джойстик.

Обрати свій телевізор від KIVI 

матеріал підготовлено за підтримки KIVI