З 28 до 30 липня відбудеться Platforma Summer Camp. Це літній табір, де 200 учасників розберуться в сучасних трендах, поговорять про штучний інтелект та креативи, зрозуміють, куди рухати бізнес, зможуть потренуватися й перезавантажити думки. На кемперів чекатиме все, що потрібно для особистого розвитку та нетворкінгу. Локація – заміський комплекс Sosnovel у Київській області.

Читачі The Village Україна можуть отримати 10% знижки на повну вартість квитка: потрібно вказати промокод THEVILLAGE під час оплати на сайті.

Platforma Summer Camp для вас, якщо:

 Маєте Три вільних дні в липні

Ви згадаєте, як це – відпочивати в літньому таборі: абстрагуєтеся від буднів, розглянете перспективи розвитку, потренуєтеся й помедитуєте.

 Шукаєте спільноту однодумців

«Platforma Camp – це точка перезапуску: освіта, ретрит, спорт і концерти. На першому кемпі ми заснували нове ком’юніті успішних і креативних людей із різних сфер бізнесу, креативу та технологій. Ми прагнемо створити найпотужнішу спільноту, розширювати межі можливостей, майбутнього та натхнення. Доєднуйтесь, а ми продовжуватимемо закохувати наших резидентів в Україну, її людей, життя й одне в одного», – говорять у команді Platforma Camp.

 Прагнете до саморозвитку

Education-партнером кемпу є Київська Академія Медіа Мистецтв (КАМА), незалежний освітній заклад, де навчають сучасних креативних спеціальностей: Design, Advertising & Marketing, ІТ і Communication. Мстислав Банік, Іван Павловський, Максим Ілюхін, Євген Мазур та Андрій Міщенко розкажуть, що відбувається на технологічних і креативних ринках зараз і які є перспективи розвитку. Говоритимуть, зокрема, про:

  • креатив і бренд-стратегії
  • інновації, технології, AI
  • Web3: NFT і блокчейн.

 Плануєте розвантажити розум і тіло

На кемпі з учасниками працюватиме wellness-менеджер Platforma Camp, сертифікований інструктор із йоги Юлія Асаді. Разом ви відновлюватимете тіло та розум, медитуватимете, а практики на сході та заході сонця під шум лісу допоможуть почути себе й віднайти баланс.

Спорт-партнером заходу з функціональних тренувань є перший в Україні спортивний хаб функціональних тренувань Спортхаб «ЕБШ». Сертифікована тренерка клубу Христина Муха готує спеціальну програму для покращення самопочуття та повного перезавантаження, адаптовану під різні рівні фізичної підготовки, щоб кожен міг отримати задоволення від тренувань. А після – у басейн!

 Цінуєте якісну сучасну музику та стендап

Хедлайнерами музичної програми стануть Lely45 і Kadnay. Lely45 у треках міксує електро, фолк та оспівує жіночу потужність. Kadnay на кемпі підкорюватимуть проникливими текстами і яскравим саундом.

За пультом цього разу запалюватимуть діджеї Cepasa та Velychev. Перший занурить всіх у танцювальну електроніку, поєднану з українським фольклором і лірикою українських пісень 20 століття. Женя Велічев гратиме електронну музику та міксуватиме melodic house, trance, indie dance.

Зі стендап-програмою виступить комік з Івано-Франківщини Славік Мартинюк, який нині активно дає концерти та влаштовує благодійні тури. 

Спогади з першого кемпу, а також анонси Platforma Summer Camp є в Instagram події. А детальна інформація про всю програму – на сайті.

«Відчуйте себе знову дитиною, але в оточенні класних людей, які заряджають одне одного», – кажуть у Platforma Camp.

Зареєструватися на Summer Camp 

Матеріал підготовлено за підтримки Platforma Camp