16 жовтня організація зі створення нетворкінг-вечірок Improve Life проведе Mexican Party. Це щомісячна подія для керівників компаній і власників бізнесу, яку влаштовують під гаслом «Удосконалюй своє оточення».

Нетворкінг-вечірку Mexican Party проведуть 16 жовтня

За словами організаторів, під час події гості можуть завести корисні зв’язки, партнерства та знайти клієнтів. А також провести вечір у невимушеній атмосфері в компанії однодумців. Крім того, можна коротко презентувати свою компанію іншим гостям заходу.

На Mexican Party для гостей влаштують:
 текілу на welcome drink, фуршетний стіл із закусками, пивом Corona та вином;
 шоу-програму зі співачкою Яриною Шуст та DJ Vasich_K;
 професійні фото;
 розіграш подарунків від партнерів.

У команді Improve Life кажуть, що для відвідин івенту не треба шукати компанію. Адже формат нетворкінг-події якраз і передбачає знайомства з іншими гостями заходу. 

«Ідея створити співтовариство Improve Life прийшла до мене після чергового івенту, на якому мені не сподобалися закуски, напої, спікери та загалом оточення. Так я вирішила створити свій проєкт, регулярно проводити івенти, об’єднуючи людей з різних іноземних і локальних бізнес-співтовариств, тих, хто любить fun, drinks & entertainment», – каже засновниця Ольга Лозовицька.

Під час події гості можуть завести корисні зв’язки, партнерства та знайти клієнтів

Заради безпеки гостей в умовах пандемії івент проведуть на великій напіввідкритій локації. Її забезпечать санітайзерами, а кількість гостей обмежать до 100 людей. Час завершення заходу – 23:45. Крім того, правила організації забороняють вітатися за руку, обіймати та цілувати людей під час карантину. 

Де: Sungrilla Secret Beach. Вулиця Набережно-Хрещатицька, 10
Коли: 16 жовтня, 19:00–23:45 
Скільки: 850 гривень (1000 гривень у день проведення заходу)

Facebook
Instagram