«Вірю в METRи» – це соціальна акція, яку влаштували «METRO Сash & Carry» в одному з київських гіпермаркетів мережі. У межах ініціативи компанія також зняла відео «METROва дистанція» з гостями гіпермаркету. Мета акції – нагадати про важливість дотримання соціальної дистанції в громадських місцях під час пандемії.

Відео «METROва дистанція» від компанії «METRO Сash & Carry»

Під час проведення акції дистанцію між покупцями вимірювали за допомогою півтораметрових «тунців» і «кабанчиків» і просили клієнтів дистанціюватися одне від одного в разі недотримання безпечної відстані. Також охочі могли наліпити на себе стікери з дотепними й турботливими висловами. Наприклад, «Обіймів не буде», «Дистанціююсь, бо турбуюсь» тощо. У такий спосіб компанія нагадала не тільки про важливість дистанціювання, а й про необхідність захищати себе та людей навколо.

Ініціативу провели тільки в одному з торговельних центрів, щоб не створювати ажіотаж у всій мережі під час пандемії. Проте для акції обрали торговельний центр із високим трафіком, де питання дистанції є актуальним.

«METRO Сash & Carry» закликає ділитися відео в соціальних мережах і додати до публікації хештег #вірювметри. За словами команди, так усі небайдужі зможуть приєднатися до позиції соціального дистанціювання. Крім того, такий формат дозволяє залучити велику кількість усвідомлених людей без особистого контакту.

«Сьогодні як ніколи важливо захищати тих, хто довкола нас, тому ми в METRO вирішили провести соціальну акцію «METROва дистанція», а також створили відео, аби всі охочі з будь-якого куточка країни мали можливість приєднатися до нашої ініціативи та заявити про свою позицію соціального дистанціювання. Якщо ви підтримуєте METRO в прагненні піклуватися про інших, поділіться нашим відео та додайте хештег #вірювметри. Не забувайте: тримати дистанцію сьогодні означає бути ближче завтра», – зазначає керівниця відділу комунікацій із кінцевими споживачами Ольга Кравчук.


Матеріал підготовлено за підтримки Metro