Нову модель iPhone SE вже можна передзамовити в Україні – смартфон з’явився на офіційному сайті Apple без традиційної спеціальної презентації. Ціна стартує від 14 999 гривень.

Офіційний дистриб’ютор Apple в Україні, компанія Asbis-Україна, зазначає, що до 11 травня у всіх авторизованих магазинах новий iphone SE можна придбати з додатковою вигодою в 500 гривень. Кількість товару обмежена.

Характеристики нової моделі iPhone SE

Модель представили у трьох кольорах: чорному, білому та червоному (Product Red). Новий смартфон має класичний дизайн і кнопку Home зі сканером відбитка пальців Touch ID v2. Компактний iPhone SE має екран у 4,7 дюйма з Retina HD і потужний процесор A13 Bionic, як в iPhone 11 і 11Pro. Також його основна камера має режим «Портрет» і зйомку відео в 4К. Крім того, iPhone SE підтримує бездротову зарядку і другий номер через технологію e-SIM.

«Світові медіа вважають, що новий iPhone SE стане найпопулярнішим у цьому році. Дані про перші передзамовлення в Китаї це підтверджують: за кілька годин заявки залишили сотні тисяч осіб. Головна причина цього – ніколи ще можливість стати власником останньої моделі iPhone не була такою доступною», – розповідають в Asbis-Україна.

Замовити нову модель iPhone SE у бажаному кольорі та обсягом пам’яті можна у магазинах:


Матеріал надано офіційним дистриб’ютором – компанією Asbis-Україна