Компанія-перевізник Opti запустила соціальну кампанію «Місто чекає свого героя», аби допомогти в боротьбі з коронавірусом і його наслідками. Крім іншого, Opti безкоштовно перевозить лікарів і працівників Центру громадського здоров'я України, а також допомагає з постачанням соціальних продуктових наборів.

Станом на 17 квітня компанія Opti здійснила 1409 перевезень для лікарів

Проєкт  «Місто чекає свого героя» складається з чотирьох  головних ініціатив:

 за підтримки МОЗ України компанія безкоштовно перевозить лікарів у 6 містах України. Це Львів, Чернівці, Івано-Франківськ, Луцьк, Тернопіль і Рівне;

 у Хмельницькому та Житомирі компанія безкоштовно допомагає доставляти соціальні продуктові набори. Акцію реалізують спільно з місцевими органами самоврядування;

 компанія безкоштовно перевозить працівників національного штабу Центру громадського здоров'я України;

у Хмельницькому служба таксі Opti безкоштовно розвозить людей на процедури гемодіалізу та планує запустити послугу в інших містах країни.

Таксисти служби Opti безкоштовно підвозять лікарів до роботи в 6 містах України

Проєкт відбувається за підтримки Міністерства охорони здоров'я України, Центру громадського здоров'я України та компанії «ОККО».

Загалом на соціальний проєкт уже витрачено більше ніж 210 000 гривень. Станом на 17 квітня компанія здійснила 1409 перевезень для лікарів, розвезла понад 4000 продуктових наборів. 

Також у 29 містах, де працює сервіс таксі Opti, компанія знизила тарифи на 20–25%, у залежності від населеного пункту.

Найближчим часом компанія планує запустити послугу Opti Hi, яка дозволить розділити поїздку з іншими пасажирами. Послуга буде доступна в мобільному додатку служби Opti. У компанії додають, що сервіс уже на стадії тестування, Opti стане першим перевізником в Україні, який надаватиме подібну послугу. «У часи карантину, коли громадський транспорт майже не ходить, питання пересування громадян стало критично важливим. Тому ми вирішили запустити проєкт. Послуга допоможе дібратись із точки А в точку Б набагато дешевше і з комфортом»,  додає гендиректор компанії Петро Ковтун.

Аби мінімізувати потребу містян виходити з дому, служба таксі Opti вже запустила дві нові послуги: доставку продуктів додому та доставку пересилань адресату (з лімітом до 20 кілограмів). Усі послуги можна замовити за телефоном 579 або за допомогою додатку Opti. 

«Наша мета – максимально об'єднатися з тими, кому це цікаво, та разом здолати цю «заразу», як її називають наші водії. Бізнес, влада, громада – усі мають стати одним цілим у такі часи», – коментує ініціативу гендиректор OPTI. У компанії також додають, що в часи пандемії збитки Optі сягають 65–70%.

 Компанія OPTI – національний перевізник, який працює на ринку понад 14 років і представлений у 29 містах України.

Завантажити Opti для iOSЗавантажити Opti для Android

Матеріал підготовлено за підтримки OPTI