«Агромандри» – новий проєкт з агротуризму від «Лавки традицій». Він складається із серії відкритих виїздів на ферми до українських виробників. Перший тур на локальну ферму проведуть 22 вересня.

Перший тур проєкту «Агромандри» проведуть 22 вересня

Для першої поїздки обрали «Доообру ферму» у селі Івки Київської області. Поїздка триватиме з 9:00 до 20:00. Під час туру гості ознайомляться з місцевими фермерами, побачать кіз альпійської породи у хліві, візьмуть участь у виробництві моцарели та відвідають льох із сирами.

За словами організаторів, «Агромандри» – це можливість містян урізноманітнити свій вихідний, зануритися у сільське життя і дізнатися більше про локальне виробництво.

Для поїздки створять групу з 16-18 осіб, які завчасно придбали квитки. Вартість дорослого квитка – 650 гривень, дитячого – 300 гривень. У вартість входить трансфер з Києва на ферму та назад, снеки під час поїздки, бранч, відвідання ферми, варіння сиру, огляд виробництва та обід просто неба.

 ЛАВКА ТРАДИЦІЙ – проєкт підтримки та розвитку українських виробників. Це натуральні продукти, виготовлені за авторськими рецептами. Для їхнього виробництва використовують локальні інгредієнти, вирощені або отримані завдяки ручній праці. Продукцію «Лавки традицій» можна придбати в супермаркетах «Сільпо» та делікатес-маркетах Le Silpo.


Придбати квиток


Матеріал підготовлено за підтримки «Лавки традицій»