Супермаркет Novus відкриють у ТРЦ Sky Mall вже 21 вересня. У мережі розповідають, що магазин буде в новому форматі.

Особливу увагу в новому Novus приділили винному відділу. Якщо порівнювати з іншими магазинами мережі, то в цьому супермаркеті кількість товару власного імпорту збільшиться на 15%. Компанія почала підготовку ще з березня, тому близько 50 нових пропозицій опиняться на прилавках супермаркету одразу після відкриття. В новому магазині також розмістять дегустаційний стіл, де професійний сомельє буде проводити безкоштовні дегустації алкогольних напоїв.

«Ми плануємо реалізувати оновлений винний відділ, у якому покупець зможе вибрати з більш ніж 1 300 артикулів. Серед них буде 1 100 позицій вина з 20 країн світу», – розповідає Анна Пінкевич, керівниця групи товарів «Напої та тютюн» мережі Novus.

У роботі з постачальниками віддають перевагу відомим брендам та європейським виробництвам. А товар для власного імпорту обирають на міжнародних виставках, після чого ретельно вивчають інформацію про нього. «Ми безпосередньо їздимо на виробництва і на власні очі дивимось, як виробник ставиться до створення свого продукту. І тільки після цього продукція цього бренду з’являється в магазинах Novus», – деталізує Анна Пінкевич. 

У мережі Novus зазначають, що сьогодні найбільше розвиваються категорії ігристих і тихих вин. Також є підвищений інтерес до джину. Покупці зважають на товари з позначками Bio та Organic.

У Novus радять звернути увагу на розширення вин з Нового світу. Наприклад, з Аргентини – ТМ Dona Paula, з Італії – бренд 12 Mezzo, а з Іспанії – HaciendaZorita. Також у новому магазині представлять французьке вино Claude Leblanc з Бургундії.


Матеріал підготовлено за підтримки Novus