The Village Україна продовжує формат «ЗБІР ТИЖНЯ», у якому ми щотижня виділяємо важливий точковий збір на допомогу Збройним силам України. Цього тижня закликаємо підтримати збір подкасту «Простими словами» на психологічні консультації для ветеранів.

   

Хто запустив збір: Збір ініціювала команда подкасту «Простими словами» від The Village Україна, щоби зібрати 130 тисяч гривень на 100 психологічних консультацій для ветеранів у Veteran Hub.

Банку для збору коштів планують розбити 10 жовтня, до Всесвітнього дня ментального здоровʼя. Серед благодійників, як задонейтять від 200 гривень одним поповненням, розіграють девʼять футболок із лімітованої колаборації «Простими словами» й брендом Zmist.

Підтримати збір можна тут.

   

«Збір тижня» – формат, який ми будемо випускати регулярно. Великі збори українських благодійних фондів редакція системно висвітлює в новинних форматах на всіх платформах. Мета цього формату – підсилювати невеликі точкові збори, які будуть максимально ефективними на конкретній ділянці.

Пропозиції для розгляду збираємо за адресою [email protected] з позначкою «Збір тижня» в темі листа. Просимо надавати загальну інформацію про збір, конкретний підрозділ і мету збору, а також посилання на збір і супровідні медіафайли.