Coliving One – новий колівінг на 24 квартири з дизайнерським ремонтом і цілодобовим готельним сервісом. Він розташований у чотириповерховій новобудові неподалік від станції метро «Нивки». Окрім апартаментів, у будинку є коворкінг, який увечері перетворюється на кімнату для вечірок. На даху розташована тераса для відпочинку, а надворі альтанки. Орендувати квартиру в колівінгу можна з 25 квітня.

Де: вулиця Ставропольська, 21 (10 хвилин від метро «Нивки»)

Ціна: від 12 000 гривень на місяць

Мінімальний термін оренди: 3 місяці

Ком’юніті

Засновники колівінгу наголошують на тому, що не просто здають житло в оренду, а формують ком’юніті, аби сусідам було комфортно разом. Насамперед орієнтуються на молодих представників ІТ-сфери, але розглядають також людей інших професій.

«Зараз у нас квартири забронювали завчасно вебдизайнери, UI/UX-дизайнери, HR та SMM-спеціалісти. Ми хочемо, щоб у будинку жила прогресивна молодь, щоби вони могли навіть запартнеритися для створення спільного проєкту, щоб їм було цікаво одне з одним проводити час у спільних зонах», – розповідає The Village Україна Тетяна Попова, маркетологиня Coliving One.

Перед заселенням потенційних орендарів просять заповнити анкету та проводять співбесіду. Одне із запитань в анкеті: «Кого б ви хотіли бачити своїми сусідами?». На основі відповідей підбиратимуть наступних орендарів.

Відмовити в оренді теж можуть. «Відмовляємо за власною суб’єктивною оцінкою людям, які, на наш погляд, можуть спричиняти незручності іншим, порушувати правила добросусідства», – додає Попова.

Апартаменти

Колівінг має чотири поверхи та 24 апартаменти із сучасним ремонтом площею від 29 м² до 40 м². Ціни оренди коливаються від 12 000 гривень на місяць до 19 000 гривень на місяць залежно від площі помешкання та поверху.

Найменші квартири – студії, апартаменти від 32 м² мають дві окремі кімнати: кухню-вітальню та спальню з ліжком. Кожна квартира, незалежно від площі, має робоче місце біля вікна.

У Coliving One діє система «Розумний будинок». Це означає, що замість ключів двері зачиняються на кодовий замок, а керувати опаленням, кондиціонером і світлом можна з телефону.

Будівля колівінгу має категорію енергоефективності А+, а отже – споживання енергії в ньому максимально економне.

Мешканцями апартаментів можуть стати не більше двох дорослих або ж молода сім’я з дитиною. Цей колівінг – pet-friendly. Але про своїх улюбленців слід завчасно попередити адміністрацію та до суми щомісячної оренди додати 499 гривень. Також потрібно внести додаткову заставу 3000 гривень, які повертають після завершення оренди. Коли господарі не вдома, адміністратор може нагодувати тварину.

Спільний простір і сервіс

На цокольному поверсі будівлі розташований Party Room. З 08:00 до 17:00 він працює як коворкінг, а після цього стає зоною для вечірок (простір має шумоізоляцію).

Відпочивати мешканці можуть також на терасі на даху з обладнаними місцями для барбекю або ж в альтанках на подвір’ї.

У вартість оренди апартаментів входить цілодобовий консьєрж-сервіс. Через чат-бот у Telegram можна домовитися про доставку їжі, замовити таксі, викликати майстра чи просто звернутися до адміністратора. Також можна оформити передплату на різноманітні сервіси: прибирання, хімчистку, кухонне приладдя, регулярну доставку їжі для тварин чи наповнення холодильника за списком.

На території будинку є стоянка для автомобілів, велосипедів, самокатів – усі паркомісця обладнані розеткою. Навколо будинку є відеоспостереження.