Книгарня-кав’ярня Book.ua почала роботу в тестовому режимі на перетині вулиць Лисенка та Ярославів Вал.

Це перший заклад майбутньої мережі книгарень-кав’ярень, які планують запускати в інших локаціях і містах, розповідають у команді Book.ua. «Ми прагнемо, щоб [цей формат] був доступний українцям не тільки у великих містах, а й у маленьких містечках по всій країні», – відзначають у команді.

Заклад розташований в історичній будівлі 1861 року з краєвидом на золоті Ворота, Ярославів Вал та дворик будинку Підгорського («Замку барона»). У книгарні можна придбати книги різних видавництв та жанрів, також є окрема «київська поличка» з виданнями, присвяченими історії та архітектурі Києва.

На локації працює кав’ярня з напоями та десертами. Є посадкові місця та зона для книжкових подій, де проводитимуть презентації, зустрічі з авторами і зібрання книжкових клубів.

З меню:

Фільтр-кава – 60/70 грн

Капучино – 60/80 грн

Лате – 70/100 грн

Какао – 60/90 грн

Матча – 100/110 грн

Невдовзі також планують встановити вініловий програвач та додати до асортименту вінілові платівки. До закладу можна приходити з тваринами.

   

коли

09:00–21:00

де

вулиця Миколи Лисенка, 2/1

   

Редакція The Village Україна спілкувалася із засновниками київських книгарень-кав'ярень «Сенс» та «Книжковий Лев» про те, наскільки важко відкривати заклади такого формату в Києві та як зробити їх прибутковими.