Компанія Volvo запускає на українському ринку опцію підписки на електромобілі власної марки, повідомили у пресслужбі компанії.

У фіксований щомісячний платіж входить оренда авто, а також більшість регулярних експлуатаційних витрат, як-от страхування КАСКО й ОСЦПВ, технічне обслуговування.

За підпискою в Україні доступні лише нові електричні авто C40 Recharge, XC40 Rechargeта, а також EX30 (після появи на українському ринку взимку 2023-го).

 

Volvo XC40 Rechargeта. Фото: Volvo

 

Період користування авто може тривати від шести місяців до трьох років із можливістю подальшого викупу. Підписку можна достроково скасувати або ж замінити один електромобіль Volvo на інший. 

Орієнтовна вартість фіксованого щомісячного платежу становить від 38 тисяч гривень для EX30, від 55 тисяч гривень для XC40 Recharge і від 58 тисяч гривень для С40 Recharge. 

Щоб замовити підписку, потрібно обрати автомобіль на сайті компанії й залишити заявку.   

   

У січні 2023-го сервіс підписки на авто запустив український каршерінг Getmancar. Максимальна тривалість підписки становить 36 місяців, після її завершення є можливість викупити автомобіль. У такому разі щомісячні внески за підписку зарахують як частину оплати за машину. До вартості підписки також входять страхування й технічне обслуговування.

   

Volvo планує повністю перейти на електромобілі до 2030 року. Компанія припинить продаж авто не лише з двигунами внутрішнього згоряння, а й гібридних.