Український каршерінг Getmancar запустив сервіс підписки на автомобіль. Її максимальна тривалість – 36 місяців, після завершення підписки є можливість викупити автомобіль. У такому разі щомісячні внески за підписку зарахують як частину оплати за машину.

У вартість підписки входять страхування (повне КАСКО й ОСАЦВ), технічне обслуговування, комплект шин за сезоном, допомога на дорозі, а також послуги драйвера ТО й підмінний автомобіль. Самостійно потрібно лише заправляти авто.

Ціна підписки залежить від класу й моделі авто, а також від його комплектації, строку підписки й додаткових функцій.

Наприклад, підписка на Volkswagen Jetta 2016 року із пробігом 100 тисяч кілометрів коштуватиме від 436 доларів на місяць, приблизно така сама ціна за Ford Focus Titanium 2016 року.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Getmancar – український сервіс каршерінгу, створений у 2018 році, який має 130 000 зареєстрованих користувачів. Працює в Києві, Дніпрі, а також у декількох областях на заході України: Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Закарпатській і Волинській.

У червні 2021 року Getmancar дозволив користувачам здавати своє авто в оренду, а в грудні запустив оренду електрокарів. У грудні 2022-го сервіс вийшов на ринок Грузії.


 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі