Український бренд рослинних альтернатив Wanted Vegan випустив рослинне сало «Генеральське». У команді кажуть, що це перший подібний продукт в Україні й світі.

Це лімітований випуск до Дня Незалежності, який є повністю благодійним. Усі кошти від продажу передадуть волонтерському руху «Цвіт» на закупівлю дронів DJI Mavic 3 для бригад, які обороняють Україну на Херсонському й Купʼянському напрямках.

«Традиція вживання сала існує в українській культурі ще з прадавніх часів. Ми ж продовжуємо її у новий, сучасний світ, де немає необхідності вдаватися до вбивства тварин, щоб зробити бутерброд із салом. Тепер цей традиційний продукт знаходить новий сенс у сучасному, більш гуманному світі», – коментує засновник Wanted Vegan Роман Квашенко.

Рослинне сало можна замовити за цим посиланням, 100 грамів продукту коштують 200 гривень. Усі відправлення будуть здійснені 28 серпня.

 

Wanted Vegan – український бренд рослинних страв, заснований у 2020 році. Компанія виробляє веганські бургери, нагетси, котлети по-київськи й фарш. В основі всіх страв компанії – пшеничний і гороховий білок, також у складі продуктів немає сої. У січні 2022-го компанія випустила перше веганське сашимі зі смаком лосося, а в травні 2023-го – рослинний тунець.