На перехресті вулиць Богдана Хмельницького і Євгена Чикаленка відкрили наземний перехід, що дублює підземний у районі станції метро «Театральна».

Фотографії переходу оприлюднив київський рієлтор Олексій Гнучіх. Він виконаний із червого білого-мощення. Також на переході облаштували пониження й поклали тактильну плитку.

Загалом на вулиці Богдана Хмельницького в межах ремонту облаштували сім таких переходів. Зокрема, оновили перехід на перехресті з вулицею Володимирською.

Рух вулицею Богдана Хмельницького від Хрещатику до вулиці Володимирської відкрили ввечері 19 серпня. Ремонтні роботи тривали від початку літа.

Загалом на ділянці відремонтували майже 9,3 тисяч квадратних метрів гранітного мощення, ліквідували просідання, колійність та інші нерівності дорожнього покриття, повідомив міський голова Віталій Кличко.

   

У Києві до кінця року мають облаштувати ще вісім наземних переходів, які дублюватимуть наземні та підземні. Зокрема, має з'явитися наземний перехід між вулицями Верхній Вал та Костянтинівською біля станції метро «Контрактова площа». Також опрацьовують проєкт переходу біля БЦ «Арена-сіті», на перехресті вулиць Великої Васильківської та Скоропадського.