Архітектурно-проєктна компанія AIMM показала проєкт Музею води, аквапарку й дослідницького центру на березі Дніпра в Києві.

Ідея комплексу – це створення науково-технічної бази для дослідження проблем користування водними ресурсами, розповідає у коментарі The Village Україна креативна директорка AIMM Анна Іскіердо. Також за допомогою проєкту хочуть популяризувати відповідальне користування водою і показати причинно-наслідкові зв’язки проблем морів України й світового океану й річок.

Це має бути комплекс, який складається з інтерактивного музею, виставкового й просвітницького-дослідницького центрів і аквапарку. У студії зазначають, що реалізовувати проєкт планують уже після перемоги.

Іскіердо каже, що вода – найбільш дефіцитний продукт, який у майбутньому буде коштувати дуже дорого: «На сьогодні в Україні надто дешева вода, ми користуємось питною водою для приготування їжі, поливу городу, змиваємо в унітаз, хоча багато європейських країн мають понад 26 видів води, коли в Україні – чотири. Тож проєкт має стати центром тяжіння та ленд-марком для столиці та всієї України».

   

Архітектурно-проєктна компанія AIMM також створила проєкт реконструкції притулку «Сіріус»;  проєкт 21-поверхового бізнес-центру Т-Tower біля «Олімпійського», який включає також реконструкцію Троїцької площі й фасаду готелю Park Inn; показала власну концепцію швидкого зведення модульних шкіл на 200–600 дітей в Україні.