Благодійний матч на підтримку України Game4Ukraine пройде 5 серпня на стадіоні «Стемфорд Бридж» у Лондоні. Його організували українські футболісти Андрій Шевченко й Олександр Зінченко.

Вони вийдуть на поле в капітанських пов’язках синьої й жовтої команд відповідно. Game4Ukraine зібрав легенд світового футболу, чинних гравців англійської Прем’єр-ліги, а також популярних музикантів, акторів і ведучих.

До професійних футболістів команди «синіх» приєднаються селебріті: зірка серіалу «Тед Лассо» Тохіб Джимо, британський комік Рассел Говард, актори Арчі Рено й Ральф Літтл, а також музиканти Джеймс Артур і Челсі Граймс.

У селебриті-складі «жовтих» з’являться зірка «Теда Лассо» Філ Данстер, актор Гіро Файнс-Тіффін, співак Том Греннан і телеведучий Роман Кемпф.

Game4Ukraine проводять, щоб зібрати гроші на відновлення Михайло-Коцюбинського ліцею на Чернігівщині, який зруйнували російські окупанти в березні 2022 року.

   

В Україні гру можна переглянути на платформі Megogo безкоштовно (у розділі «Спорт») або на каналі «Megogo Футбол Перший». Також його можна буде переглянути на окремому каналі Game4Ukraine, який зʼявиться в день події.