Благодійний матч Game4Ukraine за участі команд Андрія Шевченка й Олександра Зінченка спільно з лондонським ФК «Челсі» відбудеться 5 серпня.

На полі також будуть грати володар «Золотого м’яча» Фабіо Каннаваро й багаторазовий переможець Ліги чемпіонів Кларенс Зеєдорф. У другій команді буде екскапітан «Динамо» й збірної України Олег Лужний, Робер Пірес і воротар Йенс Лєманн, які були лідерами єдиної команди в історії Англійської Премʼєр-Ліги, що не програла жодного матчу в чемпіонаті за сезон.

Тренером команди Зінченка став Арсен Венгер, а Шевченка – Емма Хейз. Матч відбудеться на стадіоні «Стемфорд Бридж» у Лондоні. В Україні гру можна переглянути на платформі Megogo безкоштовно (у розділі «Спорт») або на каналі «Megogo Футбол Перший». Також його можна буде переглянути на окремому каналі Game4Ukraine, який зʼявиться в день події.

Усі зібрані кошти від матчу підуть на відбудову Михайло-Коцюбинського ліцею в Чернігівській області, який 4 березня 2022 року обстріляли російські війська.

Також можна задонейтити 240 гривень і взяти участь у розіграші футболок. У цих футболках гравці вийдуть на поле, а потім залишать на них свої автографи.

Матч організувала платформа United24, також долучилася компанія Legends.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Київський футбольний клуб «Динамо» презентував три нові комплекти форми для сезону 2023–2024 років. Комплекти розробили спільно з New Balance. Із брендом співпрацюють уже шостий рік поспіль.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі