Спортивний клуб бутикового типу Smartass розпочне роботу в Харкові в серпні, повідомили в команді. Це буде п’ята локація й третє українське місто для бренда після Києва і Львова.

Клуб працюватиме в центрі Харкова, на вулиці Університетській, поряд із ЦУМом, і займатиме площу понад 670 м².

Зображення: Smartass

У перший період роботи запустять декілька видів групових тренувань: Games, Power, Boxing, TRX, Barre й Barre TRX, а також Stretching і Recovery.

Крім спортивного залу для тренувань, на новій локації відкриють також кафе здорового харчування на 28 місць. Основою меню будуть сніданки й безалкогольні напої, також додали кілька основних страв і салатів.

Кафе в Харкові буде подібним до формату Smartass Kitchen, що працює в Києві, розповідають у команді.

Зображення: Smartass

Продаж абонементів уже відкрили, для харків’ян до відкриття діятимуть знижки до 20%. Придбати тренування можна за цим посиланням. Пакет із пʼяти тренувань коштує 1300 гривень, із десяти занять – 2500 гривень.

Невдовзі також має почати роботу мобільний застосунок, де можна буде записатися на тренування, залишити фідбек і чайові для тренерів, а також підписатися на знайомих із власної мережі контактів й оплатити замовлення в кафе.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Smartass – це формат фітнес-студій з атмосферою нічного клубу. У просторах Smartass відвідувачі займаються спортом у напівтемних залах зі спеціальними світловими сценаріями й під авторські плейлісти. Тренер відіграє роль MC, керує освітленням і музикою. У флагманському клубі Smartass на Жилянській у Києві також є ресторан і бар Smartass Kitchen.

В Україні за франшизою вже працюють два клуби Smartass: на Оболоні в Києві й у Львові в креативному просторі Kivsh. Харківський клуб також відкривають разом із франчайзі, його планували запустити ще у 2022 році, розповідали співзасновники Smartass в інтервʼю The Village Україна.

Крім того, у 2022-му почав працювати перший клуб Smartass за кордоном. Спортзал відкрили в столиці Софії Болгарії з франшизою.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі