У березні 2023-го почне працювати перша франшиза українського спортивного  клубу Smartass за кордоном.

Новий простір відкривають у столиці Болгарії Софії. Там за прикладом київського простору Smartass будуть спортивна зона «з атмосферою нічного клубу» й ресторан здорового харчування.

У Софії Smartass відкриють у бізнес-центрі Vertigo, він займатиме площу 500 квадратних метрів. У клубі буде дев’ять видів групових тренувань, зокрема йога, бокс, TRX, стретчинг, баре й сайкл.

«Франшиза передбачає, що локальні партнери самостійно керуватимуть спортзалом, а українська команда буде активно залучена в проєкт у момент запуску, а також підтримувати його надалі на відстані», – розповідають засновники. Наразі також ведуть перемовини з потенційними франчайзі в Польщі й інших країнах.

У Києві команда Smartass готує до запуску новий формат, перезапускатимуть невеликі спортивні зали на території ЖК й у спальних районах міста.

У межах проєкту команда вже підписала договір зі спортивним клубом у Жулянах. 

«Smartass вийде в новий формат і більш доступний ціновий сегмент, але збереже спортивні стандарти й базовий сервіс для клієнтів, зокрема мобільний застосунок», – говорять у Smartass.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Перший спортивний клуб Smartass відкрили в Києві колишній ІТ-директор «ПриватБанку» й співзасновник Monobank Дмитро Дубілет разом із колишньою дружиною Катериною Кузьменко, Михайлом Рогальським й іншими партнерами. Комплекс має спортивний клуб, б’юті-зону, ресторан і бар. Наразі в Україні працює чотири простори Smartass: три у Києві й один у Львові. У просторах роблять акцент на освітленні, що має нагадувати атмосферу нічного клубу, і музичний супровід занять. 

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

ОБКЛАДИНКА й ФОТО: Smartass