Аргентинський футболіст Ліонель Мессі перейшов у футбольний клуб «Інтер Маямі», угоду вже ратифікувала MLS, вища футбольна ліга США та Канади.

Контракт Мессі розрахований на два з половиною сезони з можливістю продовження ще на рік у сезоні 2026 року, пише The Athletic. Футболіст підписав контракт як вільний агент, він гратиме під номером 10.

Дебют футболіста в складі клубу запланований на 21 липня, коли «Інтер Маямі» гратиме з мексиканським «Крул Асулєм» у Кубку ліг [це щорічний турнір, що об’єднує клуби MLS з командами мексиканської ліги].

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Ліонель Мессі – 36-річний аргентинський футболіст, рекордсмен за кількістю «Золотих мʼячів» в історії футболу. За свою карʼєру поки що пограв у двох клубах: іспанській «Барселоні» й французькому «ПСЖ». Узимку 2022 року Мессі виграв свій перший Чемпіонат світу, здолавши у фіналі Францію.


«Інтер Маямі» – це футбольний клуб із Маямі (Флорида), заснований у 2018 році. Співвласником і президентом клубу є англійський ексфутболіст Девід Бекхем. «Інтер Маямі» грає у вищій футбольній лізі США й Канади, яка називається MLS.


Про перехід Ліонеля Мессі в «Інтер Маямі» стало відомо на початку червня 2023 року, після двох років перебування футболіста у французькому «Парі Сен-Жермен». Раніше Мессі відмовився від переходу до Саудівської Аравії, де, зокрема, грає Кріштіану Роналду. Там Мессі пропонували зарплатню, імовірно, у 500 мільйонів доларів на рік.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі