Аргентинський футболіст Ліонель Мессі перейде клуб «Інтер Маямі» зі США, співвласником і президентом якого є Девід Бекхем.

Мессі має підписати контракт із клубом як вільний агент після двох років перебування у французькому «Парі Сен-Жермен». MLS уже привітали Мессі у футбольній лізі США й Канади, хоч угода ще не підписана. Трансферне вікно в США відкривається 5 липня.

Раніше Мессі відмовився від переходу до Саудівської Аравії, де, зокрема, грає Кріштіану Роналду. Там Мессі пропонували зарплатню, імовірно, у 500 мільйонів доларів на рік, пише The New York Times.

35-річний футболіст також розглядав варіант із поверненням до «Барселони» й навіть обговорював перехід із головним тренером Хаві, однак завадила фінансова ситуація іспанського клубу.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Ліонель Мессі – 35-річний аргентинський футболіст, рекордсмен за кількістю «Золотих мʼячів» в історії футболу. За свою карʼєру поки що пограв у двох клубах: іспанській «Барселоні» й французькому «ПСЖ». Узимку 2022 року Мессі виграв свій перший Чемпіонат світу, здолавши у фіналі Францію.


«Інтер Маямі» – це футбольний клуб із Маямі (Флорида), заснований у 2018 році. Співвласником і президентом клубу є англійський ексфутболіст Девід Бекхем. «Інтер Маямі» грає у вищій футбольній лізі США й Канади, яка називається MLS.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі