Архітектурна студія Makhno Studio представила проєкт рекреаційного комплексу Onova Village Resort.

Такий комплекс пропонують розташувати в годинній доступності від Києва, Харкова, Одеси чи Кам’янця-Подільського.

Архітектори називають його «відпочинковим комплексом нового покоління, що повертає вас собі» й має сприяти душевному й тілесному відновленню поза містом із його проблемами.

На території планують спорудити глиняні екохати, теплицю, обсерваторію, ресторани, spa-комплекс, зали для духовних практик, басейни й «купу стежок, які кудись ведуть». Також там не буде парканів та огорож: замість них спроєктують «суцільні біокоридори».

Архітектуру комплексу інтегрують у навколишній простір, тобто скляний моноліт теплиці буде межувати з конопляним бетоном, глиною і соломою.

«Ми знаємо, що ви втомилися. Постійні затори, нескінченні висотки та щохвилинний поспіх зробили нас заручниками буднів та емоційних гойдалок», – коментують у Makhno Studio.

Більше візуалізацій можна знайти за посиланням.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У середині червня українська архітектурна студія Makhno Studio представила проєкт зупинки-укриття, яку можна звести за допомогою технології 3D-друку. Вона має «незабаром» має з’явитися в Києві.

Студія також показала концепцію Дому-музею сучасного українського мистецтва й кераміки, який планують звести на Київщині; енергонезалежного візит-центру, який можна розмістити на березі Дніпра; готелю у Карпатах.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі