Шеф-кухар Євген Клопотенко анонсував гастрономічний попап «Кий, Шеф, Хорив» на Житньому ринку.

Подію описують як «двіж, який стане початком відродження Житнього ринку».

На маркеті, що відбудеться 8–9 липня, представлять продукцію українських фермерів і крафтових виробників.

Також у програмі – кулінарні батли та освітня зона від української асоціації спільнот міжнародного руху Slow Food, що розвиває культуру локального виробництва продуктів та традиційної їжі.

Квиток на один день коштує від 200 до 400 гривень, на два дні – від 300 до 600 гривень. Придбати можна за цим посиланням.

Захід буде благодійним – зібрані кошти спрямують на відновлення ринку й на підтримку ЗСУ, у фонд Сергія Притули.

Деталі щодо проєкту з відновлення ринку мають оголосити пізніше. За анонсами можна стежити у Facebook.


Коли

8–9 липня,

з 12:00 до 20:00

Де

Житній ринок (вулиця Верхній Вал, 16)

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Наприкінці травня команда шеф-кухаря Євгена Клопотенка провела толоку на Житньому ринку. Прибирання приміщень і суміжної території присвятили Дню Києва, а цей захід Клопотенко назвав «початком перетворення простору на гастрономічний і культурний хаб» за прикладом ринку Сан-Мігель у Мадриді.

Редакція The Village Україна розпитала, що саме команда Клопотенка планує робити на Житньому ринку і як це узгоджується з планами ресторанної компанії Tarantino Family, яка торік орендувала простір на другому поверсі ринку.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі