У Новояворівську, що у Львівській області, відкрили першу стоматологічну клініку Dental Front для мобілізованих, повідомляють у Львівській ОВА.

У клініці дофронтової допомоги безоплатно надаватимуть стоматологічні послуги перед відправленням на фронт, там працюватимуть стоматологи-волонтери. Щоби записатися туди, слід звернутися до соцмереж.

Приміщення для клініки надала місцева влада Новояворівська, її розташували на території поліклініки площею 52 м². В одному з кабінетів також зобразили мурал, його автором є харківський художник Андрій Пальваль.

Для центру закупили нове обладнання. Загальна вартість облаштування клініки становить 150 000 доларів, багато покрили меценати, волонтери й небайдужі стоматологи.

В Асоціації імплантологів зазначають, що кожен третій боєць має стоматологічну проблему. Через це, потрапивши на фронт, захисники відчувають великий дискомфорт або нестерпний біль.

Подібні клініки планують відкрити в усіх областях України, на черзі – Київська й Дніпропетровська. Загальна вартість проєкту становить два мільйони доларів.

Клініку відкрили спільними зусиллями Асоціації імплантологів України, стоматологічних компаній і Львівської ОВА.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У квітні медична мережа «Добробут» відкрила стоматологічну клініку на Печерську з повним спектром послуг.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі