Медична мережа «Добробут» придбала клініку цифрової стоматології Tefi на бульварі Миколи Міхновського (раніше – Дружби народів). Клініка стала частиною мережі Dobrobut Dental Clinic, повідомили у пресслужбі компанії.

У новому стоматологічному відділенні облаштували п'ять лікувальних кабінетів та хірургічний блок із операційною.

Клініка надаватиме повний спектр стоматологічних послуг для дітей та дорослих із терапевтичної, хірургічної, ортопедичної стоматології та пародонтології.

Зокрема, будуть доступні естетичне протезування, лікування з мікроскопом, імплантація, PRP терапія, кюретаж, а також усі види 3D-досліджень та рентгенографія.

Клініка працює за адресою бульвар Миколи Міхновського, 14–16.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Добробут» – одна з найбільших в Україні приватних медичних мереж, до якої входять 15 медичних центрів у Києві й Київській області, служба невідкладної допомоги, стоматологія й аптеки.


У березні 2023-го мережа відкрила багатопрофільну лікарню на лівому березі Києва. У закладі є поліклініка та стаціонар для дітей і дорослих, відділення променевої діагностики, стоматологія, реанімація та інтенсивна терапія, операційний блок, невідкладна медична допомога, а ще – остеоденситометр, за допомогою якого можна точно визначити щільність кісток (таких апаратів лише кілька у Києві).

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі