Увечері 3 червня росіяни атакували Підгородненську громаду Дніпропетровської області, повідомив голова ОВА Сергій Лисак.

Ракета влучила між двома двоповерховими будинками, вони частково зруйновані. Також пошкоджені десять приватний будинків, автівка, магазин, газопроводи.

З-під завалів дістали тіло дворічної дівчинки. Поранення отримали 22 людини, серед них пятеро дітей.

Крім того, в ніч на 4 червня над областю збили дві крилаті ракети й безпілотник.

Також росіяни атакували Київ ракетами й дронами: за попередньою інформацією КМВА, ППО знищила всі російські цілі на дальніх підступах. Сили ППО також працювали на Київщині.

У Повітряних силах
уточнюють, що росіяни випустили п’ять іранських ударних БпЛА Shahed-136/131 з Брянської області, а також шість крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555 – з району Каспію. Сили ППО збили чотири крилаті ракети й три ударні дрони.

UPD. Унаслідок нічної атаки дронами в Сумській області є ураження інфраструктури. Також дві ракети влучили на аеродром поблизу Кропивницького, повідомив речник Повітряних сил Юрій Ігнат у ефірі телемарафону.

UPDУ ОК «Північ» повідомили про збиття трьох дронів і кажуть, що очікують на підтвердження про збиття ще одного.


У ніч на 2 червня над Києвом виявили й збили понад 30 повітряних цілей, це була шоста повітряна атака РФ за шість днів. Вона була комбінованою – із застосування дронів і крилатих ракет з різних напрямків. У Київській області внаслідок обстрілу пошкоджені пʼять приватних будинків й автомобілі. Поранення отримала 11-річна дитина й чоловік 68 років, його госпіталізували.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі