Для українських жінок-переселенок в Україні й Польщі запускають освітню програму. Це проєкт ООН Жінки й Impact Force.

Програма дозволить розвинути підприємницькі навички, фінансову безпеку й цифрову грамотність. Творці проєкту зазначають, що це має допомогти жінкам знайти нову роботу або розпочати власний бізнес.

Онлайн-навчання, яке складатиметься з лекцій, менторської підтримки й консультацій, триватиме півроку. Серед тем – диджитал-маркетинг, бізнес-стратегії й продажі. До участі відберуть 80 кандидаток. Навчальний контент також додадуть на онлайн-портал «Дія.Бізнес».

Зареєструватися на відбір до програми можна за посиланням

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


З початку 2023 року кожен другий бізнес в Україні відкривають жінки. Від початку року зареєстрували вже 36 892 ФОПи, з них 51%, або 18 776, створили жінки.

Для жіночого й сімейного малого та середнього бізнесів стартувала грантова програма в Україні. У межах ініціативи можна отримати від 10 до 35 тисяч доларів. Дедлайн подачі до 24 липня 2023 року.


Мінцифри презентувало платформу «Дія.Освіта», де можна безкоштовно почати опановувати нову професію. Навчання проходить у форматі онлайн-серіалів, подкастів, вебінарів і гайдів. У «Дія.Освіта» також є онлайн-симулятори, які імітують робочі ситуації.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі