Освітній холдинг IT Step придбав Міжнародний ліцей «Глобус» у Києві. Навчальний заклад модернізують і впровадять там поглиблене вивчення IT-спеціальностей.

До навчальної програми додадуть заняття з вебдизайну, програмування й основ бізнесу, увагу також приділятимуть розвитку навичок комунікації.

Класи дооснастять сучасною комп’ютерною технікою, впровадять електронні лабораторії для експериментів за допомогою VR-окулярів, а також можливість навчатися навіть у разі блекаутів.

Для управління навчальними процесами інтегрують систему електронного щоденника MyStat. Це платформа для моніторингу успішності й комунікації з адміністрацією школи. Крім того, учні зможуть ставити оцінки вчителям.

У ліцеї продовжать працювати два басейни, спортивні й актові зали, а також власна кухня, яка забезпечує триразове харчування для учнів школи.

Ліцей уже оголосив набір учнів 1–11 класів на новий навчальний рік. З осені 2023-го в ліцеї почнуть впроваджувати гейміфікацію навчального процесу, за успішність учні отримуватимуть нагороди.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Міжнародний ліцей «Глобус» відкрили у 2013 році. Це приватний навчальний заклад із поглибленим вивченням англійської й німецької мов. Заклад освіти розташований на вулиці Миколи Закревського, 42.


Освітній холдинг IT Step придбав Міжнародний ліцей «Глобус» у Деснянському районі Києва в травні 2023-го. IT Step обʼєднує 117 навчальних закладів по всій Україні й має 108 філій у 22 країнах світу.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка й фото: Міжнародний ліцей «Глобус»