Проєкти українських студій YOD Group і Balbek Bureau ввійшли до фіналу премії Hospitality Design Awards.

До списку фіналістів потрапили:

 Ресторан Terra в комплексі Emily Resort під Львовом (категорія Upscale Restaurant) від YOD Group. В інтер’єрі закладу відзначили масивні колони із зеленого скла. В одній із колон розміщена винна кімната, до якої можна піднятися гвинтовими сходами. Стіна в глибині зали декорована омідненими скляними пластинами з відтисками локальних трав.

Фото: Євгеній Авраменко

 HAY Boutique Hotel and SPA by Edem Family в Буковелі (номінація Upscale Hotel) від YOD Group. Його описують як «місце занурення в карпатську автентику». Будівля вписана в ландшафт і нагадує скелю з каскадами рослин.

Фото: Євгеній Авраменко

 Ресторан «Пивний простір»  Mova в Дніпрі (номінація Casual Restaurant) від Balbek Bureau. Архітектори кажуть, що в інтер’єрі закладу багато речей з історією, як-от переосмислені світильники й вінтажні меблі. Також там розробили розважальну зону для дітей.

Загалом фіналістів премії визначили у 26 категоріях проєктів і 13 категоріях продуктів, повний список можна подивитися тут. Нагородження відбудеться 6 червня в Нью-Йорку.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Hospitality Design Awards – це міжнародна премія в галузі дизайну, яку проводять протягом 19 років. Нагороду заснувало видання Hospitality Design Magazine. Журі премії відзначає інноваційність, доречність, функціональні рішення й загальну естетику проєкту.


Проєкти YOD Group і Balbek Bureau ввійшли до списку фіналістів премії й у 2021 році. Проєкт дизайну інтер’єру київського салону краси Say No Mo від Balbek Bureau переміг у номінації Wellness & Wellbeing.


Ресторан Terra від YOD Group здобув гран-прі швейцарського конкурсу LIV Awards наприкінці лютого 2023 року, а також був переможцем конкурсу від американського журналу Interior Design Magazine під назвою Best of Year і ввійшов у шортліст премії Dezeen Awards.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі