Благодійний фонд «Київ Волонтерський» запускає безоплатний інтенсив з опанування професії бариста для внутрішніх переселенців.

У межах інтенсиву можна буде прослухати лекції про кавову справу, сервіс і програмне забезпечення, з яким працюють заклади. Також у програмі – триденний практичний інтенсив з приготування кавових напоїв на базі комплексу Octo Tower.

Octo Tower. Фото: Костянтин Гузенко для The Village Україна

Запланована також екскурсія в кав’ярню Yellow Place, де можна буде ознайомитися з процесами обсмажування й виробництва кави.

Учасники, які успішно пройдуть інтенсив, отримають сертифікат і допомогу з працевлаштуванням. Загалом у програмі зможуть взяти участь 15 людей.

Щоб потрапити на навчання, потрібно заповнити форму за цим посиланням. Після відбору заявок менеджери фонду проведуть співбесіди з кандидатами.

За оновленнями можна слідкувати в Instagram «Києва Волонтерського». Власникам кав’ярень, які хотіли б запросити учасників інтенсиву до своєї команди, пропонують заповнити форму за цим посиланням.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Київ Волонтерський» виник як об’єднання ресторанів і кафе, що надавали допомогу військовим і цивільним, готували й розвозили гарячу їжу та продуктові набори для різних груп постраждалих, військових, лікарень і госпіталів, а також для літніх і самотніх людей. Улітку 2022-го почали готувати освітні проєкти для ВПО. «Хочемо дати людям, які втратили роботу, можливість отримати нові знання й досвід, а також запропонувати їм допомогу з працевлаштуванням», – розповідала директорка благодійної організації Лейла Туваклієва.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото й обкладинка: Костянтин Гузенко для The Village Україна