Благодійна ініціатива Frontline.Care збирає 1,9 мільйона гривень на індивідуальні аптечки для військових у зоні бойових дій.

Для того, щоб допомогти, пропонують «викупити» 350 місць у символічному потязі Краматорськ – Київ. Це єдиний швидкісний потяг, який наразі сполучає український схід із тилом, ще з 2014 року він асоціюється з поверненням військових додому, кажуть волонтери.

«Ціна проїзду значно вища за звичайну. Тому що військовим, щоб дістатися додому, потрібно не просто сісти в потяг – потрібно вижити», коментують у Frontline.Care.

Бійців хочуть забезпечити аптечками Individual First Aid Kit, які «можуть стати щасливим квитком із поля бою». Що входить до складу цієї аптечки і який прогрес кампанії збору коштів, можна відстежувати на сайті. Задонейтити можна за посиланням.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Ось відеоінструкція з користування тактичною аптечкою в коміксах від ТНМК й Руслана Піхоти.


У липні благодійна ініціатива Frontline.Care разом з українською компанією військових технологій UA Dynamics і креативною агенцією Shots запустили краудфанднигову кампанію Boomboard, де можна задонатити на безпілотник Punisher і водночас передати «привіт» росіянам.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі