У зоомагазинах мережі MasterZoo тепер можна «всиновити» тварину. Це благодійний проєкт, який має на меті допомогти домашнім улюбленцям, які тимчасово живуть у притулках.

Проєкт з адопції працює у 25 магазинах MasterZoo, однак згодом його хочуть розширити на всі 132 магазини бренда. Наразі «всиновити» тварину можна в деяких локаціях Києва, Харкова, Дніпра, Одеси, Запоріжжя, Львова й інших міст.

Собаку чи кота можна вибрати прямо в магазині: на спеціальному стенді є фото й уся необхідна інформація про конкретного чотирилапого.

Консультанти розкажуть про догляд за домашнім улюбленцем і передадуть новому власнику подарунковий набір із ласощами й засобами для догляду за твариною. Після MasterZoo доставлять тварину з притулку до вашого будинку.

Крім того, є можливість повернути тварину в притулок. У MasterZoo закликають повертати тварин, а не залишати їх на вулиці, якщо «стосунки з улюбленцем не склалися».

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Мережа зоомаркетів MasterZoo відкрила поблизу станції метро «Політехнічний інститут» флагманський двоповерховий магазин із грумінг-салоном. Це вже 19-й маркет бренда, який розпочав роботу після початку повномасштабного вторгнення Росії.


«Відчувала, що помру, і боялася, що собаки будуть голодні». Розпитали засновницю притулку «Сіріус», як той пережив тимчасову окупацію.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка й фото: MasterZoo