Мережа зоомаркетів MasterZoo відкрила поблизу станції метро «Політехнічний інститут» флагманський двоповерховий магазин із грумінг-салоном, пише видання Rau.

Це магазин із загальною площею у понад 500 квадратних метрів, розташований на проспекті Перемоги, 17-23.

На першому поверсі MasterZoo розташували основний маркет, де продають: ветеринарні препарати, іграшки, клітки та вольєри, корми, туалети для тварин, аксесуари, одяг, а також засоби догляду за домашніми улюбленцями.

Грумінг салон облаштували на другому поверсі – там обіцяють «надавати повний спектр необхідних домашнім улюбленцям послуг та процедур». У новій торговій точці встановили вольєри для тварин, а також окремі клітки для котиків, які залишилися без господарів.

«У нас вже є дві схожі торгові точки у Харкові, які довели свою ефективність і подобаються містянам», – пояснює директорка роздрібної мережі MasterZoo Тетяна Пінська.

У консалтинговій компанії Retail & Development Advisor, яка сприяла укладанню угоди про оренду приміщення, кажуть, що локація на проспекті Перемоги – це великий торговий хаб, де є багато флагманських ритейлорів. Серед переваг також називають наявність паркувальних місць.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Новий магазин MasterZoo стане вже девʼятнадцятим маркетом бренда, який розпочав роботу після початку повномасштабного вторгнення Росії. Його планували відкрити ще в березні 2022 року, однак через війну довелося змінити плани.

Нові торговельні точки також відкрили в Луцьку, Рівному, Хмельницькому та в Івано-Франківській області.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка й фото: Rau