Третій коворкінг Creative States на території заводу «Арсенал» і шостий загалом планують відкрити вже влітку, пише засновник Ілля Кенігштейн.

Creative State of Arsenal 3 зроблять «у сімейній концепції», щоби всередині було зручно не лише дорослим, а й дітям. Для цього планують додати сервіс нянь і вчителів, які займатимуться дітьми, поки їхні батьки працюють.

Це триповерхова локація розміром у понад три тисячі квадратних метрів. Нижній поверх одночасно слугуватиме й укриттям. У приміщенні буде лаунж-зона, івент-хол, кухня з шеф-кухарем, переговорні кабінети, душові, санвузли й кінотеатр.

Паркувальний майданчик розрахований на 15-18 автомобілів, поруч є додатковий і більший паркінг «за дві хвилини пішки»

Офісні приміщення стилізують під студії з кухнями й кімнатами для мітингів. «Дизайн як Lego складатиметься з уже готових зразків. Також будуть готові офісні рішення», – зазначає Кенігштейн.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Creative States має кілька просторів у Києві й один у Дніпрі. У Києві коворкінги мережі працюють у бізнес-центрах Gulliver і Senator, а також на заводі «Арсенал», де розташовані два корпуси Creative States. У просторах Creative States, окрім hot desk зон, переговорних кімнат й офісів, є формат Business Suite, скайп-руми, кімнати для відпочинку й капсули для сну, а також кухня й душові кімнати.

Редакція The Village Україна поспілкувалася із засновником і виконавчим директором мережі коворкінгів Creative States Іллею Кенігштейном, а також із київськими коворкінгами Platforma, Generator й Octo Tower про те, як вони працюють під час відключень світла.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка і фото: Ілля Кенігштейн