У Києві 17 лютого відновив роботу весь електротранспорт, повідомляють у КМВА.

За словами очільника КМВА Сергія Попка, на 46 тролейбусних маршрутах працює 286 одиниць транспорту. На 32 трамвайні маршрути вийшло 195 трамваїв.

Тролейбуси й трамваї по черзі повертали «протягом останніх днів». Зокрема вчора, 16 лютого, відновив роботу 31 тролейбусний і 13 трамвайних маршрутів. Активісти помітили, що кілька маршрутів тролейбусів й автобусів були відсутні в списку.

Загалом Київ жив без електротранспорту 56 днів, зазначають у КМВА.

UPD. У КМДА повідомили, що в Києві відновили роботу ще чотири трамвайні й 19 тролейбусних маршрутів. Список цих маршрутів можна знайти за посиланням. Загалом працюють 50 тролейбусних і 21 трамвайний маршрут.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Наприкінці грудня через кризову ситуацію в енергосистемі значну частину громадського електротранспорту в Києві замінили автобусами.

У січні відновили рух швидкісних трамваїв №1 і №3, що курсують від вулиці Старовокзальної до Борщагівки, а також трамваїв №5 і №28.

Києву вистачить потужності, щоб відновити роботу всіх тролейбусів у вихідні, підрахували в громадській ініціативі «Пасажири Києва».

Із 13 лютого в Києві відновив роботу тролейбусний маршрут № 31, який курсує від вулиці Милославської до станції метро «Лук’янівська».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі